ODAMIZ & NUTRICIA İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN EĞİTİM HK.  (03-05-2018)

Odamız & Nutricia işbirliği ile, 3 Mayıs Perşembe günü saat 16:30'da  Oda Hizmet Binamızda “Bebek  Beslenmesinde  Güncel Yaklaşımlar  ve Bebek Formülleri”  konulu eğitim düzenlenecektir.

Eğitime katılan Üyelerimize avantajlı koşullarla sipariş verme imkanı sunulacaktır.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Eğitim İçeriği:

İlk 1000 Gün, bir bireyde gelişim ve büyümenin en hızlı olduğu dönemdir ve yaşam boyu sağlığın temelleri bu dönemde atılır.

Bu dönemdeki en önemli besin "Anne Sütü"dür ve hem anneye hem de bebeğe birçok faydası vardır.

Bebeklerde ideal fiziksel ve zeka gelişimi için anne sütü mutlaka verilmeli, anne sütünün yetmediği durumlarda da uygun bir beslenme         tercih edilmelidir.

Nutricia Anne Bebek Beslenmesi olarak, hem anne sütü ile beslenmenin mümkün olmadığı durumlarda hem de bebeklerin farklı ihtiyaçlarına çözüm sunan portföyümüzden bahsedeceğiz.