ECZACILIK BALOSU HAKKINDA...

Değerli Meslektaşlarımız;

Bilimsel Eczacılığın 180. Yılını kutlama etkinlikleri kapsamında 04 Mayıs 2019 Cumartesi akşamı Özdere / Menderes Aria Claros Beach & Spa Resort Otel Gala yemeği düzenlenecektir. Turizm sezonun başlaması nedeniyle ana binada sınırlı sayıda oda bulunmakta olup, konaklama yapmak isteyen üyelerimizin en son 18 Nisan 2019 Perşembe   günü mesai bitimine kadar Odamıza rezervasyonla ödeme yapmaları rica olunur. (Otel fiyatları aşağıda yer almaktadır.) Gala yemeği için her üyemize 2 yemek fişi verilecek olup, bunun üzerindeki talepler için üyelerimiz 75  TL. karşılığında bilet temin edebilecektir.(Biletler girişte otel tarafından alınacak olup , getirmeyenler  75 TL. ödeyerek otelden yenisini temin edebilecektir.)

Sadece yemeğe katılacak olan üyelerimizin de 22 Nisan – 26 Nisan  2019  tarihleri arasında mesai bitimine kadar  Odamızdan biletlerini temin etmeleri rica olunur.

Katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

ARİA CLAROS BEACH  & SPA RESORT (Konaklama + Kahvaltı +  Yerli alkolsüz içecekler ,17:00 -18:00 çay saati, kurabiye konsept dahilindedir. Türk kahvesi ücretlidir.)

ANA BİNA ODA

Sıngle(Tek kişi )Oda Fiyatı    270 TL.

Double Oda  Kişi Başı  Fiyatı    180 TL.

Trıple Oda Kişi Başı  Fiyatı       180  TL.

CLUB ODA

Sıngle(tek kişi) Oda Fiyatı         245 TL

Double Oda  Kişi Başı Fiyatı     165 TL

Trıple Oda Kişi Başı Fiyatı         165 TL