SGK Protokol Çalıştayı Ankara’da Düzenlendi

Türk Eczacıları Birliği ve Sosyal Güvenlik Kurumu arasında imzalanan, Eczanelerden İlaç ve Tıbbi Malzeme Teminine İlişkin Protokol için Kurumla Birliğimiz arasında başlatılacak revizyon görüşmeleri için değerlendirme yapmak üzere, 12 Şubat 2019 tarihinde Ankara’da Protokol Çalıştayı gerçekleştirildi. Protokol görüşmeleri öncesinde gerçekleştirilen Çalıştay’a Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu üyeleri, Bölge Eczacı Odaları Başkan ve Yöneticileri katılım sağladı.

Çalıştay, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney’in açılış konuşmasıyla başladı. Üney’in moderatörlüğünde  8 grubun çalışması ile sürdürülen Çalıştay’da, İlaç Teminine İlişkin Protokol ve Tıbbi Malzeme Teminine İlişkin Sözleşme maddeleri hakkında Bölge Eczacı Odalarının Başkan ve yöneticilerinin görüş ve önerileri alındı ve yapılan değerlendirmelerin ardından protokol Çalıştayı sona erdi.