ODAMIZ & ÇEKOOP İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN EĞİTİM HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız;

Odamız & Çekoop işbirliği ile  12-13 Ocak 2019 tarihlerinde Oda Hizmet Binamızda,  Ecz. Homeopat Sebati BİLGİÇ eğitmenliğinde Yüz Okuma ve Schüssler Tuzları Eğitimi gerçekleştirilecektir. Tüm Üyelerimizin bilgisine sunulur.

Eğitim Tarihi: 12-13 Ocak 2019

Eğitim Saatleri: 09:30 - 17:30

Yer: Aydın Eczacı Odası Hizmet Binası

Eğitim İçeriği:

Dr. Wilhelm Schüssler tarafından tanımlanan ve kendi adını taşıyan bu tuzlar homeopatide farklı bir yaklaşım sergilemektedir. Dr. Schüssler’in tanımladığı homeopati yaklaşımında 11 tuz yer almaktadır. Daha sonra yapılan ek tanımlamalarla bu tuz sayısı 33’ kadar çıksa da hala yaygın kullanımda bu 11 tuz yer almaktadır.

Burada temel slogan “11 ÖYKÜ, 11 İNSAN” şeklindedir.

*Kalsiyum

*Demir

*Potasyum

*Magnezyum