41. Dönem 2. Bölgelerarası Toplantı Sona Erdi

31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası ev sahipliğinde, 13 – 15 Aralık 2018 tarihlerinde Kocaeli’de gerçekleştirilen Türk Eczacıları Birliği 41. Dönem 2. Bölgelerarası Toplantı sona erdi.

Toplantının ikinci günü, Prof. Dr. Erdem Özdemir’in Kişisel Verilerin Korunması Kanunu konulu semineriyle başladı.

Bölge Eczacı Odaları Haysiyet Divanı Başkanlarının katılımıyla Bölge Eczacı Odaları tarafından hazırlanan disiplin dosyaları konulu çalıştay gerçekleştirildi.

Toplantının ikinci gününden itibaren Bölge Eczacı Odalarının Başkan ve Yöneticileri, Türk Eczacıları Birliği 41. Dönem Merkez Heyeti’nin son dönem çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak görüşlerini bildirdiler.

41. Dönem 2. Bölgelerarası Toplantı, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak’ın kapanış konuşmasıyla sona erdi. Çolak, konuşmasına Kocaeli Eczacı Odası’na emeklerinden dolayı teşekkür ederek başladı. Bölge Eczacı Odası Başkan ve Yöneticilerinin 41. Dönem Merkez Heyeti’nin son dönem çalışmalarına hakkındaki görüşmelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.