RUHSAT YENİLEME İŞLEMLERİ HAKKINDA!!!

Değerli Meslektaşlarımız;

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Eczane ruhsatnamelerinin elektronik ortamda güncellenerek yeniden düzenlenmesi gerekmekte” olduğu eczanelerimize bildirilmiş olup;

Sistemde kayıtlı olan bilgilerin güncellenmesi ve eksik olan bilgilerin tamamlanması  amacıyla ekte sunulan beyannamenin doldurulması, son 6 ayda çekilmiş 4*6 ebadında 2 (iki) adet fotoğraf (biyometrik olmayacak) ile diplomanın önlü arkalı bir fotokopisinin hazırlanarak 19/12/2018 Çarşamba  günü mesai bitimine kadar Odamıza teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra ise ; Eczacılarımızın kendileri Diplomalarının aslı ile birlikte 20/12/2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar  Efeler İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne (Kaymakamlık Binası 2.Kat ) teslim etmeleri önemle rica olunur.

NOT: İlçelerimizdeki Eczanelerimiz Bağlı bulundukları İlçe Sağlık Müdürlüklerine teslim edeceklerdir.

BEYANNAME İÇİN TIKLAYINIZ....