SGK,TIBBİ MALZEME VE SURİYE FATURALARININ TESLİMİ HAKKINDA!!!

Değerli Meslektaşlarımız;

SGK,Tıbbi Malzeme ve Suriye faturalarının en geç 10 Aralık 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza , aynı gün saat 12:00'ye kadar Nazilli ve Söke Büromuza teslim edilmesi gerekmektedir.

SGK Reçete Tesliminde Kurumca değişiklik yapılmış olup buna göre ;

Ekte sunulan REÇETE TESLİM FORMU (1 ADET OLACAK ) çıkartılarak teslim edeceğiniz reçete gruplarına ait bilgiler BİLGİSAYAR ORTAMINDA doldurulacak ve arkasına ÖZET BİLGİ FORMLARI (A-B-C-YURTDIŞI-MEDİKAL-KAN ÜRÜNÜ) eklenerek elden teslim edilecektir.

Ayrıca Reçete Poşetlerinin ön ceplerine önceden olduğu gibi ÖZET BİLGİ FORMLARINDAN 2 ADET konulmaya devam edilecektir.

NOT: Her grup için reçete teslim formu çıkmayacaktır .

TIBBİ MALZEME faturalarını hazırlarken;

*1. 2. ve 3. Gruba ait fatura ve eki belgelerin ayrı ayrı mavi reçete poşetine konulması ve döküm özet bilgisinin eklenmesi gerekmektedir.

SGK faturalarını hazırlarken;

*A grubu beyaz, B grubu sarı, C grubu kırmızı, Yurtdışı yeşil, Medikal mavi, Kan ürünü kırmızı poşete, Suriye faturaları ise kırmızı kutuya konulacaktır.

*Poşetlerin ön ceplerine 2 adet Özet Bilgi konulacak olup, ekteki dilekçenin doldurulması önemle rica olunur.

Tüm Üyelerimizin bilgisine sunulur.

NOT:Faturaların 2. , 3. nüshalarının birbirine zımbalanmaması önemle rica olunur.

TESLİM DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ...