14.TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ

Türk Eczacıları Birliği olarak bu yıl 14. Türkiye Eczacılık Kongremizi 1-3 Kasım 2018 tarihleri arasında Sheraton Ankara Hotel'de, "Meslektaşlarımıza, Hastalarımıza, Topluma Sözümüz Var!" teması ile gerçekleştiriyoruz.

1980 yılından bu yana düzenlenen, 2006 yılından bu yana ise iki yılda bir gerçekleştirilmekte olan Türkiye Eczacılık Kongreleri; eczacıları, eczacı örgütlerini, eczacılık fakültelerini, ilaç sektörünü, kamu bürokrasisini ve politika yapıcıları buluşturan; ulusal ve uluslararası arenada mesleğimizi temsil eden önde gelen isimleri ağırlayan, eczacılık alanının en geniş katılımlı ve en önemli bilimsel platformlardan biri olma niteliğini taşımaktadır.

Ülkemizden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden bilim insanlarının katkıları ile gerçekleşecek olan konferansların ve panellerin yanı sıra Kongremizin önceki yıllarda ulaştığı bilimsel düzeyin sürdürülmesi, yükseltilmesi ve sosyal açıdan da verimli olabilmesi için çaba göstermekteyiz. Kongremiz kapsamında, geçmiş yıllarda olduğu gibi en iyi poster ve sözlü sunum ödülleri ve basın ödülleri verilecektir.

Kongre hakkında ayrıntılı bilgi, kayıt ve programı için, 14. Türkiye Eczacılık Kongresi resmi internet sayfasını "  http://www.eczacilikkongresi.com/  " tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Kongre hakkında bilgilendirme içeren 1. Duyuru kitapçığı ve kongre afişlerine aşağıdaki linklerden ulaşılabilmektedir.

1.Duyuru kitapçığına ulaşmak için tıklayınız.

Kongre afişine (1nci afiş) ulaşmak için tıklayınız.

Kongre afişine (2nci afiş) ulaşmak için tıklayınız.