Başkanımız Ecz.Sefa Karaarslan'ın Teşekkür Mesajı...

Değerli Meslektaşlarım;

06 Eylül2015Pazar günü yapılan Odamız seçimleri sonrasında oluşan Yönetim Kurulu'muz ilk toplantısını yaparak görev dağılımını yaptı.
Sizlerin desteği ve Yönetim Kurulu'muzun takdiriyle Aydın Eczacı Odası Başkanı olarak sizlere hizmet etmeye devam edecek olmanın onurunu yaşıyorum. Bu vesile ile seçime katılan ve mazeretleri nedeniyle katılamayan tüm meslektaşlarıma ve Yönetim Kurulu üyelerime bana gösterdikleri destek ve güven için şükranlarımı sunuyorum. Bu güvene layık olmak için var gücümüzle çalışacağımızdan emin olunuz.
Bu hizmet yarışında şimdiye kadarbirlikte çalıştığım ve çalışmaya devam edeceğim Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Divanı üyelerimize, Büyük Kongre Delegelerimize, komisyonlarda görev alan meslektaşlarımıza, Odamız eczacı Sıla Bölükbaş'a ve fedakar Oda personellerimizegönülden teşekkür ediyor, birlikte çalışmaktan ve mesleğimiz ve meslektaşlarımız için birlikte üretmekten kıvanç duyduğumuifade etmekistiyorum.
Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da şeffaf, adil, katılımcı ve herkese eşit mesafede bir yönetim anlayışı ile çalışmaya devam edeceğiz.Hep beraberçalışarak ve üreterek aydınlık yarınlarımızı el ele kuracağımız inancıyla hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyorum.

Yönetim Kurulu Adına
Başkan