SGK TARAFINDAN İADESİ YAPILAN 2009 YILI TEMMUZ AYINA AİT REÇETELERİN 23.09.2009 TARİHİNE KADAR KURUMA TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yetkililerince, Kurumlarınca yapılan reçete kontrolleri sonucu eksiklikleri giderilmek üzere eczanelere iadesi yapılan 2009 yılı Temmuz ayına ait reçetelerin, bazı eczaneler tarafından halen  kurumlarına teslim edilmediği ifade edilerek; 2009 yılı Temmuz ayına ait iade reçetelerini 23 Eylül 2009 Çarşamba gününe kadar  1573 Sok. No:14 Çınarlı-Konak/İZMİR (Eski Tezol Tütün Binası, Shell Benzin İstasyonu Çaprazı) adresine teslim etmeyen eczanelere, hesap kapama işlemi yapılamadığından  2009 yılı Temmuz ayı fatura bedellerinin ödemesinin yapılamayacağı bildirilmiştir.

İlgili eczacılarımıza önemle duyurulur.