TELEKOM ANLAŞMALI ECZANELERİN DİKKATİNE !

Telekom reçetelerinin provizyon sistemine  “kapsam içi” ve “kapsam dışı” saymanlıklarından girilebilmektedir. Kapsam içi grubunda herhangi bir değişiklik yoktur, eskisi gibi faturalaştırılacaktır.

“Kapsam dışı” olarak belirtilen reçetelerin sistemden icmal listesi alındıktan sonra faturalaştırırken TİP I  veya TİP II grubunda olan reçeteler ayrı ayrı listelenmesi gerektiği bildirilmiştir. Yani toplam … adet reçete bedeli diye fatura açıklaması yerine tip cinsine göre ayrılarak , fatura üzerinde listelenecektir. Reçetelerde bu gruplar bir kaşe ile belirtilmektedir.  Reçetelerde TİP-I veya TİP II olduğu belirtilmeyen reçeteler Telekom İl Müdürlüğünden, Yasemin Hanım’dan hangi gruba dahil olduğu öğrenilebilir. Aşağıda faturaya ne şekilde yazılması gerektiğiyle ilgili bir örnek sunulmuştur.

Bu düzene göre kesilmeyen faturalar eczaneye iade edilecektir.

İlgili eczacılarımıza duyurulur.
ÖRNEK :