ÇOK ÖNEMLİ !!! YENİ RAPOR FORMATI HAKKINDA :

Bakanlığınızın 26.06.2006 tarih ve 12289 sayılı yazısı ve (2006/74) sayılı genelgesine istinaden uygulanan Tedavi Yardımına İlişkin Uygulama Tebliği hükümlerine göre Sağlık Bakanlığı Hastanelerinde “İlaç Kullanım ve Muafiyet Raporu” fotoğrafsız olarak düzenlenmektedir.
Ancak SSK kendi protokol hükümlerine istinaden  on beş yaşından büyük hastalar için fotoğrafsız düzenlenmiş ilaç kullanım ve muafiyet raporlarını kabul etmemektedir. Bu konuda rapor çıkaran birimlere ivedi olarak bu bilgi ulaştırılarak hastaların ve meslektaşlarımızın mağduriyetinin ivedilikle giderilebilmesi için gereğinin yapılması gerektiği bildirilmiştir. Konunun önemi bakımından bu geçiş döneminde eczacıların fotografsız raporlara dikkat etmesi önemle duyurulur.