BAŞKANIMIZ ECZ. SEFA KARAARSLAN'IN TEŞEKKÜR MESAJI

Değerli Meslektaşlarım;

29 Eylül 2019 Pazar günü yapılan seçimler neticesinde oluşan Yönetim Kurulumuzun takdirleriyle Aydın Eczacı Odası Başkanı olarak sizlere hizmet etmeye devam edecek olmanın kıvancını yaşıyorum.

Öncelikle bizlere güvenen ve göreve layık gören meslektaşlarımıza tüm ekip arkadaşlarım adına şükranlarımızı sunuyorum.  Ayrıca birlikte çalıştığımız ve değer ürettiğimiz Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Divanı ve Büyük Kongre Delegesi arkadaşlarıma, İlçe Temsilcilerimize, komisyonlarda özveriyle çalışan meslektaşlarıma, Denetçi Eczacılarımıza, Odamız Eczacısı Sıla Bölükbaş’a ve daima özveri ve güleryüzle çalışan çok değerli oda ve büro personeli çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Mesleğimizi aydınlık yarınlara taşıma adına yola çıktık ve özveriyle çalıştık. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de tüm üyelerimize eşit mesafede, adil, tarafsız, herkese güven veren, karşılıklı saygı ve sevgiyi esas alan bir yönetim tarzı prensibimiz olacaktır.
İlk günkü heyecanla ve samimiyetle mesleğimize ve halkımızın sağlığına değer katmanın gayreti içinde olacağız.

Saygılarımla.

ECZ. SEFA KARAARSLAN