TEB. 21 Bölge Aydın Eczacı Odası

 


Türk Eczacıları Birliği ile Halkbank Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Türk Eczacıları Birliği ile Halkbank Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Türk Eczacıları Birliği ile Halkbank arasında 30 Eylül 2019 tarihinde protokol imza töreni düzenlendi. Türk Eczacıları Birliği’nde imzalanan protokol ile Eczacı Paraf KOBİ Kart ve Eczacı Destek Paketi, eczacıların hizmetine sunuldu.

Eczacı Kart’ın, eczacıların her platformda mesleki temsili yetini ön plana çıkarmak ve alanında marka değeri yüksek tedarikçiler ile çatı anlaşmaları yaparak eczane ekonomisine katkı sunmak amacıyla 2015 yılında başlayan bir proje olduğunu söyleyen Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, şunları ifade etti: “Bugün geldiğimiz noktada Eczacı Kart bir değişim yaşıyor ve Halkbank ile iş birliğine gidiyoruz. Bu yenilik ile Eczacı Kart, eczacılarımızın tüm ihtiyaçlarını tek noktadan karşılayacağı altyapıyı sunmuş oluyor. Yeni Nesil Eczacı Kart, eczacılarımızın hem ilaç alımlarında hem de günlük hayatta ihtiyaç duydukları her alanda sunacağı avantajlarla ekonomilerine katkı sağlayacak. Halkbank’ın eczacılarımıza sunduğu avantajlar ile bize özel tasarlanan Eczacı Paraf KOBİ Kart’ın tüm meslektaşlarımız tarafından kullanılmasını ve bu kıymetli projenin her iki kurum için de hayırlı olmasını diliyorum.”

Türk Eczacıları Birliği ile gerçekleştirilen ortak çalışmalar sonucunda hayata geçen iş birliğinin eczacıların tespit edilen tüm ihtiyaçlarına yanıt vereceğini belirten Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan şunları söyledi: “Farklı iş kollarındaki sektör temsilcileriyle gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucunda, ülke ekonomisi için değer oluşturan tüm iş kollarına yönelik özel çalışmalar yürütüyoruz. İşletmelerin mal alımlarında ve tüm ticari işlemlerinde, nakit akışlarını zorluk yaşamadan düzenleyebilmeleri için yenilikçi ürünler üzerinde çalışıyoruz. Türk Eczacıları Birliği iş birliğiyle geliştirdiğimiz bu paketimize, eczacıların büyük ilgi göstereceklerine inanıyoruz. Eczacılar halkımıza değerli hizmetlerde bulunuyorlar, onlar için her zaman nöbetçi banka olmaya devam edeceğiz.”

AYDIN ECZACI ODASI

AYDIN ECZACI ODASI