Odamızın 2019 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu Hakkında...

Odamız 2019 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu aşağıdaki gündemler gereğince  ,

21 Eylül 2019 Cumartesi günü Efeler Mah. Fidanlık Sok. No: 16 Efeler/Aydın adresindeki Odamız hizmet binası toplantı salonunda saat 14:00'de, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 28 Eylül 2019  Cumartesi  günü  Efeler Mah. Fidanlık Sok. No: 16 Efeler/Aydın adresindeki Odamız hizmet binası toplantı salonunda saat 14:00' de çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır.

Seçimler ve oy kullanımı ise Genel Kurulun gerçekleşeceği Cumartesi gününü takiben 29 Eylül 2019 Pazar günü saat 09:00-17:00 arasında aynı adresteki Odamız binasında yapılacaktır. (Üyelerimizin oy kullanmaya  T.C. Kimlik Numaralarının yazılı bulunduğu kimlik belgeleri ile gelmeleri önemle rica olunur.)

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

G Ü N D E M

1.         Açılış

2.         Genel Kurul Divan Teşkili

3.         Saygı Duruşu